Ring oss i dag på 47 50 10 49 for

Ofte stilte spørsmål

Her finner du spørsmål og svar vi får ofte fra våre kunder.
Har du fortsatt spørsmål? Ta kontakt!

 • Hvordan kan profesjonell skadedyrbekjempelse bidra til å lindre astma?

  Riktig håndtering av skadedyr vil bidra til å forhindre eller fjerne skadedyrene fra eiendommen din som kan utløse astmaoppblussing. En skadedyrsekspert kan inspisere et hjem for disse skadedyrene; så vil de behandle og eliminere dem. Etterpå vil teamet vårt gi deg anbefalinger for å forhindre re-infestasjoner.

 • Hvilke typer skadedyr kan dere hjelpe til med?

  Vi kan hjelpe deg å bekjempe de aller fleste skadedyr. Om du ikke finner det du leter etter i denne listen, ta likevel kontakt. Det kan fort være at vi kan hjelpe deg likevel 🙂

 • Hva skjer etter at dere har fått skadedyrene under kontroll?
  Hvis midlene blir lagt igjen, vil det ikke utgjøre en helserisiko? Skadedyrkontrollen vil utdype en plan for før- og etterbehandling som skal sanere hjemmet for å senke helserisikoen forbundet med skadedyr.
 • Hva er kakerlakk-/museallergener?

  Hva er det i disse skadedyrene som forårsaker problemet?
  «Frass», eller larver, avføring og annet rusk fra gravede insekter i tre, anses å være det allergenet som utløser astma og / eller angrep.

 • Er produktene trygge for eldre mennesker?

  Akkurat som babyer og kjæledyr, er eldre og besteforeldre svært følsomme for ferske sprøytemidler. og selv om de er trygge, ber vi om å bli varslet om medisinske forhold noen kan ha i hjemmet.

 • Er produktene dine (plantevernmidler) trygge for barn og kjæledyr?

  Ja, produktene vi bruker er trygge for barn og kjæledyr, men liker enhver gift: vi ber om at alle babyer / små barn og kjæledyr holdes borte fra våte kjemikalier til de tørker helt.

 • Er det en sammenheng mellom skadedyr og astma hos barn?

  Kakerlakker er en ledende trigger av allergier og astmaanfall. Skadedyrsspytt, droppinger og nedbrytende kropper inneholder allergenproteiner som er kjent for å utløse allergi og øke alvorlighetsgraden av astmasymptomer, spesielt hos barn.