Ring oss i dag på 47 50 10 49 for

Ofte stilte spørsmål

Her finner du spørsmål og svar vi får ofte fra våre kunder.
Har du fortsatt spørsmål? Ta kontakt!

 • Hvordan kan profesjonell skadedyrbekjempelse bidra til å lindre astma?

  Riktig håndtering av skadedyr vil bidra til å forhindre eller fjerne skadedyrene fra eiendommen din som kan utløse astmaoppblussing. En skadedyrsekspert kan inspisere et hjem for disse skadedyrene; så vil de behandle og eliminere dem. Etterpå vil teamet vårt gi deg anbefalinger for å forhindre re-infestasjoner.

 • Hvilke typer skadedyr kan dere hjelpe til med?

  Vi kan hjelpe deg å bekjempe de aller fleste skadedyr. Om du ikke finner det du leter etter i denne listen, ta likevel kontakt. Det kan fort være at vi kan hjelpe deg likevel 🙂

 • Hva skjer etter at dere har fått skadedyrene under kontroll?
  Hvis midlene blir lagt igjen, vil det ikke utgjøre en helserisiko? Skadedyrkontrollen vil utdype en plan for før- og etterbehandling som skal sanere hjemmet for å senke helserisikoen forbundet med skadedyr.
 • Hva er kakerlakk-/museallergener?

  Hva er det i disse skadedyrene som forårsaker problemet?
  «Frass», eller larver, avføring og annet rusk fra gravede insekter i tre, anses å være det allergenet som utløser astma og / eller angrep.

 • Er produktene trygge for eldre mennesker?

  Akkurat som babyer og kjæledyr, er eldre og besteforeldre svært følsomme for ferske sprøytemidler. og selv om de er trygge, ber vi om å bli varslet om medisinske forhold noen kan ha i hjemmet.

 • Er produktene dine (plantevernmidler) trygge for barn og kjæledyr?

  Ja, produktene vi bruker er trygge for barn og kjæledyr, men liker enhver gift: vi ber om at alle babyer / små barn og kjæledyr holdes borte fra våte kjemikalier til de tørker helt.

 • Er det farlig å få mus og rotter i hus med tanke på virus og smitte?

  Det er naturlig å være bekymret for smitte av virus og bakterier som mus og rotter kan bære med seg. Det er absolutt mulig at mus og rotter kan overføre sykdommer til mennesker, så det kan være lurt å ta forholdsregler for å unngå kontakt med dem.

  Hvis du finner mus eller rotter i boligen din, er det viktig å først og fremst sørge for at de blir fjernet på en trygg og skånsom måte. Deretter bør du gjøre rent og desinfisere området der de har vært for å redusere faren for smitte. Det kan være lurt å kontakte en profesjonell skadedyrbekjemper for å få hjelp med å fjerne dyrene og gjøre området rent.

  I tillegg til å ta forholdsregler for å unngå kontakt med mus og rotter, bør du også være oppmerksom på mulige inngangsåpninger i boligen din som kan gjøre det enklere for dem å komme inn. Det kan være lurt å tette eventuelle sprekker og hull i veggene og andre steder der dyrene kan komme inn.

  Hvis du er bekymret for at mus eller rotter kan ha forårsaket smitte i boligen din, kan det være lurt å kontakte en lege for å få råd og veiledning om hvordan du kan beskytte deg selv og andre mot mulige sykdommer.

 • Er det en sammenheng mellom skadedyr og astma hos barn?

  Kakerlakker er en ledende trigger av allergier og astmaanfall. Skadedyrsspytt, droppinger og nedbrytende kropper inneholder allergenproteiner som er kjent for å utløse allergi og øke alvorlighetsgraden av astmasymptomer, spesielt hos barn.