Ring oss i dag på 47 50 10 49 for

Sanering etter skadedyr

Har du vært plaget av skadedyr som har forpestet huset ditt eller forretningslokaler trenger du sanering.

Ring oss i dag for en uforpliktende gratis befaring!

Sanering

Dueavføring, døde duer og fjær som flyr rundt i rommet kombinert med en svært ubehagelig lukt er ikke hva du vil finne på loftet.

Det er også en stor sjanse for at duene bringer med seg lus og midd som kan spre seg videre ned i ditt hjem og stikke oss mennesker så vi får et skabblignende hudutslett som klør voldsomt.

Hvis duer stenges ute fra et loftsrom uten at man samtidig fjerner redene og foretar en bekjempelse, kan man oppleve store invasjoner av midden. I tillegg til dette er det også en risiko for brann.

Hvis du har duer på taket ditt bør du sjekke loftet med en gang da dette kan være en indikasjon på at de har funnet en vei inn. Takrenner og nedløpsrør kan gå tett, og den sterkt etsende avføringen kan ødelegge materialer som er brukt til taktekking, fasader osv.

Vegetasjon kan skades på steder med mye dueavføring, og man kan etter hvert få et luktproblem. Avføringen kan gjøre bygninger og trapper glatte å gå på, og risikoen for ulykker kan øke. Duer kan utgjøre et problem for næringsmiddelbedrifter når fuglene tar tilhold rundt og inne i bygningene.

Før sanering
Etter sanering
Previous slide
Next slide

La oss hjelpe deg med sanering!

Du kan trygt kontakte oss for en gratis befaring der vi sammen med deg kan bli enige om hva som bør gjøres videre.

Ring 475 01 049, send oss en e-post eller fyll ut skjemaet på denne siden for å avtale en gratis og helt uforpliktende befaring!

Vi tar turen til deg for en grundig gjennomgang og en hyggelig prat. Deretter får du en pris for oppdraget
– helt uten forpliktelser for deg!