Ring oss i dag på 47 50 10 49 for

Human fjerning av duer

Vi stiller høye krav til oss selv i alt vi gjør og fuglesikring er intet unntak. Ditt dueproblem er faktisk vår spesialitet!

Ring oss i dag for en uforpliktende gratis befaring!

Har du problemer med duer?

Duer bringer ikke bare med seg lopper og insekter, men også sykdom og mange tonn med avføring.

dueAvføringen fra duene kan bl.a. bryte ned bygningsmateriell og gjøre renholdet til et mareritt. De kan forårsake allergiske reaksjoner og spre papegøyesykdom, salmonella, fuglelopper, histoplasmosis og cryptococcus.

Redene deres kan bygges av pinner, isolasjon, avføring o.s.v. Også døde duer forekommer der duene har reir og tiltrekker seg med det andre insekter. Dette gir åpenbare sanitære ulemper da det kan tette drenering i sluk og takrenner.

Den urbane duen er den type duer som gir mest problemer. Duene er flokkdyr og samles derfor ofte på samme sted, til samme tid. Du kan praktisk talt stille klokken etter duene. De spiser alltid i samme område og flyr alltid «hjem» for å sove.

Noen steder som har problemer med ekskrementer fra duer, vil man faktisk aldri se en due. Dette kan skyldes at duene kommer hjem om kvelden for så å fly vekk tidlig på morgenen. I mellomtiden har de lagt igjen en bunke med uønskede «visittkort».

I våre urbane miljøer, med varme og konstant tilgang til mat, parer duene året rundt. Duen som byduen stammer fra, hekker derimot egentlig bare en gang i året på grunn av vintersesongens kulde og matmangel.

Vi kan hjelpe deg med ditt dueproblem – en gang for alle!

Du kan trygt kontakte oss for en gratis befaring der vi sammen med deg kan bli enige om en optimal løsning på dine dueproblemer.

Ring 475 01 049, send oss en e-post eller fyll ut skjemaet på denne siden for å avtale en gratis og helt uforpliktende befaring!

Vi tar turen til deg for en grundig gjennomgang og en hyggelig prat. Deretter får du en pris for oppdraget
– helt uten forpliktelser for deg!