Ring oss i dag på 47 50 10 49 for

Er du plaget med rotter?

Beskytt ditt hjem eller forretningslokaler med en skadedyrbekjemper du kan stole på!

Ring oss i dag for en uforpliktende gratis befaring!

Har du problemer med rotter?

Du er ikke alene. Rotter er den verste synderen når det kommer til skadeverk på hus og forretningsbygg i Norge.

rotteNår vi sier rotte snakker vi som oftest om brunrotta, Rattus Norvegicus, altså oppkalt etter landet vårt men den finnes over hele verden.

Den lever spesielt i tilknytning til mennesker. I Norge finner vi den inne i hus, frittlevende ute, samt nede i kloakksystemene. Den har en utrolig tilpasningsevne til ulike miljøer, oftest i nær tilknytning til mennesker. Brunrotter kan gjøre stor materiell skade, og har stort potensial for å spre sykdom.

Brunrotta kan påføre store skader på bygninger p.g.a. gnaging og bolbygging. De kan ødelegge vegger, gulv, dører og tak ved å gnage hull i disse. Man ser ofte skader i isolasjonsmaterialer inne i bygninger der det er brunrotter.

Samtidig kan de også gjøre stor skade på møbler, klær, gardiner, bøker, malerier og lignende. Det er heller ikke ukjent at de kan gnage på vann- og avløpsrør, og på den måten medføre vannskader.

Noe av det alvorligste er at rotter ofte gnager på strømledninger, noe som i aller høyeste grad kan øke faren for kortslutning og brann.

Dyr som dør inne i vegger og gulv kan forårsake et betydelig luktproblem.

Vi kan hjelpe deg med ditt rotteproblem!

Du kan trygt kontakte oss for en gratis befaring der vi sammen med deg kan bli enige om en optimal løsning på dine rotteproblemer.

Ring 475 01 049, send oss en e-post eller fyll ut skjemaet på denne siden for å avtale en gratis og helt uforpliktende befaring!

Vi tar turen til deg for en grundig gjennomgang og en hyggelig prat. Deretter får du en pris for oppdraget
– helt uten forpliktelser for deg!