Ring oss i dag på 47 50 10 49 for

Er du plaget med kakkerlakker?

Beskytt ditt hjem eller forretningslokaler med en skadedyrbekjemper du kan stole på!

Ring oss i dag for en uforpliktende gratis befaring!

Har du problemer med kakerlakker?

Vi finner en del tropiske kakerlakker innendørs i Norge, og disse utgjør en meget viktig gruppe av skadedyr som må bekjempes.

Vi finner spesielt mye av tysk kakerlakk i norske hjem. Disse finner vi under varmtvannsbereder, kjøleskap og der det måtte være varme kilder i boligen.

Livssyklusen til kakerlakkene består av tre stadier: Egg, nymfe og voksen.

Etter parringen legger hunnen eggene sine i en eggkapsel. Hun gjemmer kapselen i sprekker hvor den ligger helt frem til klekking. Ser man kakerlakker som er ute i lyset tyder det ofte på stor bestand.

Kakerlakkene spres lett ved import av varer som mat og klær. Man kan heller ikke utelukke at privatpersoner får med seg kakerlakker i bagasjen etter ferieopphold i varmere strøk.

De tropiske kakerlakkene kan gjøre skade på matvarer ved å spise på dem, tilgrise dem med avføring og illeluktende sekret.

Lukten kakerlakkene avgir er ubehagelig og svært sjenerende. Det er påvist at kakerlakker kan spre bakterier som Salmonella og E-Coli til mennesker. Det er også kjent at kakerlakkene kan smitte mennesker med parasitter som krassere, bendelmark og rundmark.

Bekjempelse av kakerlakker

Det er ofte vanskelig og svært tidkrevende med kakerlakkbekjempelse, da de formerer seg raskt og sprer seg lett gjennom små kanaler. På større eiendommer må bekjempelsen foregå koordinert og samlet om det skal gi et vellykket resultat.

Det er viktig med god rengjøring før bekjempelse, hvor en fjerner tilgang på mat og vann for kakerlakkene. Samt at man rydder vei for skadedyrbekjempere, slik at de lett kan komme til de befestede områdene.

Selve bekjempelsen av kakerlakker foregår oftest ved bruk av forgiftet åte, men kjemisk bekjempelse blir også brukt. Ved forgiftet åte vil de kakerlakkene som «spiser» av dette bringe det videre til de andre kakerlakkene.

De kjemiske midlene påføres de områdene der kakerlakkene befinner seg. I de fleste tilfeller kan man være hjemme under selve bekjempelsen, og det er ikke farlig for mennesker eller husdyr å oppholde seg i rommene etter at behandlingen er ferdig.

Vi kan hjelpe deg å bli kvitt kakerlakkene!

Du kan trygt kontakte oss for en gratis befaring der vi sammen med deg kan bli enige om en optimal løsning på dine kakerlakkproblemer.

Ring 475 01 049, send oss en e-post eller fyll ut skjemaet på denne siden for å avtale en gratis og helt uforpliktende befaring!

Vi tar turen til deg for en grundig gjennomgang og en hyggelig prat. Deretter får du en pris for oppdraget
– helt uten forpliktelser for deg!