Ring oss i dag på 47 50 10 49 for

Mistenker du at du har veggedyr i hus?

Veggedyr, ofte omtalt som veggdyr, har på ny gjort sitt inntog i norske hjem etter nesten å ha vært utryddet.

Be oss om en uforpliktende gratis befaring!

Vi hjelper deg å bli kvitt veggedyr!

Veggedyr livnærer seg på å suge blod og var lenge veldig uvanlig i Norge. Nå har forekomstene blusset opp igjen, både her til lands og internasjonalt.

Dersom huden klør litt ekstra etter en god natts søvn kan det tyde på at du har fått de plagsomme veggedyrene i hus. Det kan være at du har bragt de med deg i bagasjen etter en velfortjent ferie. Det er ofte reisevirksomhet med uønskede blindpassasjerer som er årsaken til denne nye landeplagen.

Det er ikke lett å få øye på veggedyrene da de ikke er særlig større enn en halv centimeter. Det er sporene etter dem som er lettest å se; egg og ekskrementflekker.

Veggedyrene er ikke direkte farlige, men gjentatte bitt kan være svært plagsomme og også føre til allergiske reaksjoner.

Har du problemer med veggedyr?

Kontakt oss i dag for en gratis befaring så vil vi kunne avkrefte eller bekrefte dine mistanker og bli enige om en optimal løsning på problemet.

Ring 475 01 049, send oss en e-post eller fyll ut skjemaet på denne siden for å avtale en gratis og helt uforpliktende befaring!

Se videoen under for gode tips fra Folkehelseinstituttet om hvordan du kan unngå å få veggedyr med deg i bagasjen!

Vi tar turen til deg for en grundig gjennomgang og en hyggelig prat. Deretter får du en pris for oppdraget
– helt uten forpliktelser for deg!